izmir vize işlemleri


Tüm Ülkeler
Almanya Vizesi
Almanya Vizesi
İtalya Vizesi
İtalya Vizesi
Fransa Vizesi
Fransa Vizesi
Yunanistan Vizesi
Yunanistan Vizesi
İspanya Vizesi
İspanya Vizesi
Romanya Vizesi
Romanya Vizesi
Rusya Vizesi
Rusya Vizesi
Portekiz Vizesi
Portekiz Vizesi
Çek Cumhuriyeti Vizesi
Çek Cumh. Vizesi
İsviçre Vizesi
İsviçre Vizesi




 Ana Sayfa   Hakkımızda   Pasaport Bilgi   Vize Rejim Tablosu   Vize Takip Sözleşmesi 



 

  Almanya Vizesi



ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- İlk defa Almanya'ya seyahat edecek olan kişiler , son 2 yıl içerisinde 2 ADET Almanya vizesi olmayan kişiler ve turistik vize başvurusu yapacak olan kişiler,şahsen başvuru yapmak zorundadır.Şirketimiz bu kişilere profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

           İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Almanya'daki Firmadan Davetiye ( Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Almanya'daki Firmadan Davetiye ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Uçak Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Uçak Rezervasyonu

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi

- Sağlık Karnesi ve Fotokopisi

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

       TURİSTİK SEYAHATLER

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Uçak Rezervasyonu

- Almanya'da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Uçak Rezervasyonu

- Almanya'da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Almanya'dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, şirketteki görevinizi , izin tarihlerinizi ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Uçak Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Almanya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Uçak Rezervasyonu

- Almanya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi

- Sağlık Karnesi ve Fotokopisi

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü'nden )


   

İlgili Başlıklar ;


    + Almanya Vizesi Nasıl Alınır?
    + Almanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?
    + Almanya Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?
    + Almanya Vizesi İçin Konsolosluklar Hakkında Bilgiler.


| Ülke Vizesi - Pro-Vize - Dubai Vizesi |

Izmirvize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR
Telefon : 0232 246 53 33 (09:30-19:00) Fax : 0232 247 05 06

Bilet Bonus
 Bize Ulaşın 
Biz, Sizi Arayalım
Vize Başvuru Formu
Yurtdışı Otel Rezervasyonu
Seyahat Sağlık Sigortası
Schengen Vizesi Hakkında
Afganistan Vizesi

Afganistan Vizesi



Almanya Vizesi

Almanya Vizesi



Amerika  Vizesi

Amerika Vizesi



Avustralya Vizesi

Avustralya Vizesi



Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi



Azerbaycan Vizesi

Azerbaycan Vizesi



Belçika Vizesi

Belçika Vizesi



Beyaz Rusya Vizesi

Beyaz Rusya Vizesi



Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi



Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan Vizesi



Çek Cumhuriyeti Vizesi

Çek Cumhuriyeti Vizesi



Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi



Çin Vizesi

Çin Vizesi



Danimarka Vizesi

Danimarka Vizesi



Fransa Vizesi

Fransa Vizesi



Hindistan Vizesi

Hindistan Vizesi



Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi



İngiltere Vizesi

İngiltere Vizesi



İspanya Vizesi

İspanya Vizesi



İsveç Vizesi

İsveç Vizesi



İsviçre Vizesi

İsviçre Vizesi



İtalya Vizesi

İtalya Vizesi



Kanada Vizesi

Kanada Vizesi



Mısır Vizesi

Mısır Vizesi



Moldova Vizesi

Moldova Vizesi



Portekiz Vizesi

Portekiz Vizesi



Romanya Vizesi

Romanya Vizesi



Rusya Vizesi

Rusya Vizesi



Sırbistan Vizesi

Sırbistan Vizesi



Suudi Arabistan Vizesi

Suudi Arabistan Vizesi



Ukrayna Vizesi

Ukrayna Vizesi



Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi